Sex life sex for første gang

sex life sex for første gang

Man kan reagere emosjonelt og fysisk, både positivt og negativt, etter å ha blitt seksuelt aktiv. Du kan bli gravid. Og gutter; selv om dere ikke fysisk bærer frem barnet, blir dere fortsatt like gravide. De eneste formene for beskyttelse som virker er kondomer, p-piller, kobberspiral, femidom, pessar, p-sprøyte, p-stav, p-ring, p-plaster, minipiller eller hormonspiral snakk med en lege for å finne ut hva som passer best for deg. Å reise seg opp i stående stilling like etter samleiet eller å hoppe og ned vil ikke forhindre graviditet.

Du kan få en kjønnssykdom eller HIV også den første gangen. Kjenn din partner og bruk kondom, som er det eneste prevensjonsmiddelet som beskytter mot disse sykdommene. Den eneste prosent sikre beskyttelsen mot graviditet, kjønnssykdommer og HIV-smitte er å ikke ha sex. Første gang er det umulig å vite om man gjør det «riktig», men prøv å ikke fokusere så mye på dette. Så lenge dere begge vil, er det ingen fasitsvar for hvordan det skal gjøres.

Og med så mye annet; øvelse gjør mester. Kroppen din vil kanskje ikke samarbeide selv om hjernen din vil ha sex. Dette er helt normalt. Ta den tiden du trenger eller vent til en annen gang. Du kan alltid forandre mening! Selv om du har sagt ja til å ha sex, betyr det ikke at du må gjennomføre det. Første gangen vil som oftest ikke bli slik du hadde forestilt deg det. Det beste er å planlegge tid, sted og prevensjonsmiddel og la resten gå sin gang.

Om du er jente: Det vil mest sannsynlig gjøre litt vondt. Om du er gutt: Det vil være over så raskt at du ikke helt vil være sikker på hvordan det føltes i det hele tatt. Du vil være nervøs og kanskje litt redd — men ikke nødvendigvis på en negativ måte.

Du vil se på deg selv og partneren i et nytt lys — ikke nødvendigvis på en negativ måte. Du kan føle deg litt skyldig for å i det hele tatt ville ha sex. Dette innlegget har blitt redigert av Poopadoop: Si om du er kvinne eller mann. For å ha én ting helt klart, mener du samleie? Sex kan være mye annet også, vet du.

Ikke at alderen har så mye å si, man debuterer når man selv føler man er klar for det. Det er det jeg har basert mitt svar på. Dette innlegget har blitt redigert av Tvillingsjel: Dette er egentlig litt flaut, men, uhm, jeg husker ikke helt. I en nåværende alder av 27 så husker jeg ikke om det var når jeg var 20 eller 21 år. Jeg tror kanskje ikke jeg regner det som et veldig viktig øyeblikk i mitt liv. Merk at det flaue er at jeg ikke  husker når det var. Jeg som alltid har vært så fornøyd med hukommelsen min Dette innlegget har blitt redigert av Imlekk: Var 12 år med en som var Vi gjorde det på rommet hans mens lillebroren hans på sånn 6 år satt på gulvet å spilte tv-spill.

Overrasker meg hver dag over hvor mange syke mennesker som finnes der ute, burde vel snart ikke være overrasket lengre.. Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Bugatti lager verdens første 3D-printede bremsekaliper — sparer 41 prosent vekt Tu. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Når hadde dere sex første gang? Startet av AnonymDiskusjon , 3.

.. 3. nov (Jeg husker siste gang jeg hadde sex, også ;): Dersom det gjelder, rundt 5 år første gangen (jenta ledet) uten at jeg helt forstod hva det dreide seg om; neste gang rett etter jeg fylte 23 år. Worst two minutes of my life!. sep Jenter snakker om one night stands, fuck friends og sex på første date. aug Livet og sånn · Unge stemmer · Lifehacks · Tech · Rabattkoder Populærkultur fremstiller nemlig sex på en helt spesiell måte som ikke Uansett hvordan den første gangen blir, er det viktig at det er på er godt i gang, så er det ingen skam i å si stopp til den andre personen når du føler at du ikke vil mer.

MJ ESCORT SEX I FYLLA

Hvis du er glad i partneren din, og partneren er glad i deg, kan du likevel komme til å angre. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Bare kødd fra ende til annen, men hvorfor er det så interessant å vite hvor andre debuterte? Eg var 17, ho var 29, på eit hotellrom, ho hadde raud stringtruse, eg hadde ikkje kondomar, ho var kåt og klar, eg var nervøs og mentalt IKKJE klar. Trump må avslutte skammelig praksis Gunnar Stavrum.

Sex life sex for første gang

Sex life sex for første gang